Over mij

KLUSJESVROUW VOOR AL UW HULP BIJ KLUSJES 

Ik ben Annelies en ik ben een vrouw die van aanpakken houdt. Daarom ben ik klusjesvrouw geworden.

Met mijn klushulp wil ik eraan bijdragen dat mensen zo onbezorgd mogelijk kunnen genieten van hun huis. In een fijn en comfortabel huis voelen mensen zich nu eenmaal prettiger!

In de media

Alle artikelen over Klusbedrijf Annelies in de media en pers, staat verzameld op deze pagina.

Klusvrouw Zwolle

Mannen staan erom bekend dat ze vaak handig zijn. Maar natuurlijk kunnen ook vrouwen gezegend zijn met twee rechterhanden. Handigheid en plezier in klussen heb ik al zo lang ik mij kan heugen. Als kind kluste ik liever met mijn vader dan dat ik met de poppen speelde. Toen ik later een oud huis in de Zwolse wijk Assendorp betrok, kon ik me uitleven. Heerlijk! Toch duurde het even voor ik de stap zette om van mijn hobby mijn werk te maken en klusjesvrouw in Zwolle werd. Na vijftien jaar werk in de kinderopvang werd ik beheerder van een groot multifunctioneel centrum. Ik was daarbij in dienst van Stichting WijZ en stuurde een team van senioren aan. Dat was leuk. Ik houd ervan om te luisteren naar mensen met levensverhalen. In 2013 ben ik met Klusbedrijf Annelies begonnen. De combinatie van handen uit de mouwen en gezelligheid zorgt ervoor dat ik elke dag fluitend aan het werk ga. Ik houd van de afwisseling, het contact met mijn klanten en de voldoening die het geeft als een klus geklaard is. Voor mij is er geen leuker werk dan dit!

Een woning waarin u zich thuis voelt

Een plek waar je je prettig voelt. Een thuis waarin je jezelf kunt zijn en kunt uitrusten en opladen. Waar je vrienden of familie ontmoet of je juist even kunt terugtrekken. Zo’n plek zou iedereen moeten hebben!

Is het onderhoud van een woning niet op orde, of is uw huis of tuin niet zo ingericht als u wilt, dan heeft dat invloed op uw woonplezier. Vaak is een flinke opruimbeurt al voldoende, of helpt het al om een aantal kleine onderhoudsklussen aan te pakken, die (te) lang zijn blijven liggen.

Maak kennis met Annelies: contact