Kluscursus

Niets zo leuk dan klussen in je eigen huis.
Zelf leren klussen? Doe mee!

‘Hoe gebruik ik een boor en welke? Hoe zit het met elektra en water? Welk gereedschap gebruik ik waarvoor en hoe pak ik een klus in mijn huis het beste aan?’ 

Ruim 10 jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen ‘Klusbedrijf Annelies’ in Zwolle.  Regelmatig vragen vrouwen mij om advies of hulp bij kleine en grotere klussen in en om het huis.  Ik spreek vrouwen die graag zelf thuis willen klussen, maar die niet de (basis)kennis of het zelfvertrouwen hebben om aan de slag te gaan. 

Ik loop al jaren rond met het idee om een kluscursus aan te bieden aan deze groep geïnteresseerde en enthousiaste nieuwe klussers. Want niets is zo leuk dan klussen in je eigen huis!  Zelf klussen uitvoeren vraagt een beetje (basis)kennis, wat zelfvertrouwen en veel enthousiasme.

Kluscursus iets voor jou?

Er zijn verschillende cursussen mogelijk:

Leren, kijken, zelf doen, gezelligheid én ontspanning
met tijd voor koffie en thee en natuurlijk wat lekkers erbij!

Het doel is om na de cursus zelf kleine klusjes in huis te kunnen doen en weten hoe te handelen als er bijvoorbeeld een storing is in de groepenkast.

STAP-subsidie

De kluscursus met Annelies is niet ingeschreven bij het scholingsregister. Deze cursussen komen daarom helaas niet aanmerking voor de STAP-subsidie.