Wat klanten zeggen

Anke ten Hove

Naar aanleiding van de enthousiaste verhalen van  de buren (die zeer tevreden waren over eerder verrichtte werkzaamheden door Annelies) Annelies ” ingehuurd”  om heel wat plafonds en muren te schilderen/sausen, lampen aan te brengen en nog wat andere klusjes.

Alles werd perfect gedaan, elke dag alles netjes opgeruimd. Er werd vakwerk afgeleverd, ze raffelde niks af en was zeer zorgvuldig. Ook de gebruikte materialen waren van topkwaliteit.

Annelies is een super aardige (ook humoristische, punctuele én zeer betrokken) vrouw, niet onbelangrijk als je toch heel wat uren met elkaar zit ” opgescheept”…

Ik heb al een nieuwe afspraak staan in januari, heb dan weer wat klussen

PS… voor de lol:

“Zoekt u een pietje precies, bel Annelies”

” Annelies herstelt wat uw man met klussen heeft verprutst”

” Klusbedrijf Annelies, dat is waar ik voor kies”

“zit er bij U een schroefje los, Annelies heeft altijd een imbustool aan haar sleutelbos”

N. Kappers 

Van nu af aan weet ik waar ik moet zijn voor klussen die ik zelf niet wil of kan doen.  Bij klusbedrijf Annelies.

Annelies heeft ervoor gezorgd dat mijn woon en eetkamer prachtig gesausd zijn.  Ze heeft kabelgoten aangebracht,  en een oude tussendeur verwijderd.  Het resultaat is prachtig.  Ik ben er erg blij mee.  Annelies is professioneel,  aardig,  attent en betrouwbaar.

Mijn advies.. Zoek niet verder,  maar bel Annelies!

Nelly 

Maanden geleden had Annelies enkele kleinere klussen, zoals gordijnrails ophangen e.d., gedaan. Toen ook even naar de berging gekeken. Hoe kan er ordening komen, een kastenwand met veel planken en een hanggedeelte gemaakt worden. En dan ook nog ruimte overhouden voor witgoed en twee fietsen.

Resultaat is perfect!! Aanwezig materiaal zoals rails en planken werden hergebruikt, goed overleg tijdens werkzaamheden.

Gaf ook het dringende advies om een koolmonoxidemelder en enkele rookmelders op te hangen. Daar maakte Annelies ook nog even tijd vrij voor.

Kortom: zeer tevreden!!

Tineke en Martin

Het was ons een waar genoegen om je in huis te hebben en het is geweldig geworden, we zijn er heel blij mee. Succes verder met je werk!Hartelijke groet

Jelle en Dikie 

In 2019 heeft Annelies diverse klussen in onze woning gedaan. Vanaf het eerste contact tot aan de klusplek schoon achterlaten ging het prima. Genoemd mag worden: LED verlichting monteren. 15 l boiler plaatsen. Douchewand vernieuwen. Door goed op te letten is onze doucheruimte groter geworden zonder de toegankelijkheid van de badkamer veel te verminderen.

Silvana

Ben super tevreden, Annelies is een vakvrouw en ook heel vriendelijk. Ben heel blij mee !!!

Inge 

Heerlijk zo een opgeruimde overzichtelijke zolder waar ik alles kan vinden en waar ook nog ruimte is om nieuwe dingen op te slaan. Ik wist niet dat ik daar zo blij mee zou zijn. Fijn hoe jullie dat gedaan hebben: efficiënt, behulpzaam, meedenkend, aardig en wat een power in het sjouwen…(jaloers makend voor een 65plusser. En maak je geen zorgen ik had je geschat als dertiger)

Hartelijk bedankt!  Ik zal reclame voor je maken in mijn omgeving.

Mirjam

Annelies  heeft mijn toilet geweldig mooi opgeknapt. Zij houdt zich aan de afspraken, werkt goed door en komt met ideetjes.

Het slopen van het oude toilet ging snel, alles wordt iedere dag netjes opgeruimd. Ik heb de goede keus gemaakt om haar mijn toilet te laten doen. We hebben een leuke, gezellige tijd gehad.

Eline

Voor een aantal klussen in huis kwam ik op de site van klusbedrijf Annelies. De site en recensies spraken mij aan en dus heb ik een offerte opgevraagd. Annelies is een aardige, vrolijke meedenkende vrouw die de klussen keurig uitvoert. Ze reageert snel op berichten en is duidelijk in haar communicatie.

Ik zou Annelies zeker weer vragen als er wat te klussen valt!

Alja en Alie Kuik 

Annelies en haar team leveren prima werk, zijn vriendelijk, luisteren naar je wensen, geven goed advies, komen de afspraken na, kortom een DIKKE TIEN.

Henk 

Annelies komt al een tijdje bij ons over de vloer. We hebben haar leren kennen als een klusjesvrouw die haar werk goed doet. En ook, gevraagd en ongevraagd, komt met oplossingen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.

Haar tarief is ook keurig dus al met al bevelen we haar zeker aan.

Tineke en Tjeerd

Annelies is erg druk geweest bij ons : plafond en wanden gesaust . Oude laminaat verwijderd en nieuwe gelegd . Ze is van alle markten thuis rolgordijn op maat maken en ophangen afzuigkap gemonteerd en ook nog even plinten vernieuwd . En wij ? Wij een paar dagen ertussen uit . En allemaal perfect geklaard . Annelies is gewoon een super klusser

Pauline Brok 

Op een zonnige Hemelvaartsdag kwam Annelies bij ons een klusje klaren. Een lamp ophangen op een hoogte van 4,5 meter. Ik geef het je te doen!

Onbevreesd en deskundig werd het sieraad opgehangen. Resultaat: tevreden klanten en een voldane Annelies. Bedankt meid, we weten je te vinden voor een volgende opdracht!

Annalien en Arnoud 

Redder in nood

Zeer communicatief en toegankelijk voor overleg

We zaten met een half affe klus die niet goed was aangepakt. Het ging om een toiletvernieuwing. Annelies heeft ons goed advies gegeven van hoe nu verder. Ze heeft fouten opgespoord en herstelt. Daarnaast heeft ze de klus afgemaakt, zeer efficiënt en professioneel.

Annelies is een erg goede vakvrouw. Ze werk hard, nauwkeurig en netjes, en ze laat de boel telkens schoon achter. Haar afspraken zijn duidelijk en ze houd zich eraan. Ze communiceert zeer helder en duidelijk.

En ik vind het een leuk mens met humor, interesse en zeer toegankelijk.

Marga en Cato Dijs

Via een folder die ik twee jaar heb bewaard kwam ik op klusbedrijf Annelies. De opdracht was om van alles rondom de verhuizing van mijn moeder te regelen. Ik had verwacht dat ik met een potige vrouw zou kennis maken, maar het bleek toch echt een dame met een hart te zijn. Mijn moeder is 83 jaar en Annelies ging open en begripvol met mijn moeder om.

De opdracht uitzetten verliep zeer ontspannen en Annelies is een bereidwillige meedenker met goede tips. Zij kan veel en is van alle markten thuis. Alles kon…en wat ik dacht dat niet kon….had zij zelfs haar schoonmoeder geregeld die met een naaimachine overweg kon.

Annelies is zeer laagdrempelig in de omgang.

Tijdens het uitvoeren van de opdracht was er veel contact (whattsapp) wat de voorgang enorm heeft geholpen. Niets was onduidelijk en alles waar ik zelf niet op gelet had werd gevraagd.

Mijn moeder woont nu mooi in haar appartementje welke in het begin onbewoonbaar was. Ik was zo tevreden dat ik Annelies ook gevraagd heb om in mijn huis orde op zaken te stellen .

Annelies…super gedaan en reuze bedankt

Nienke Deelstra

Toen ik naar Zwolle ging verhuizen en niet alle klussen door familie en vrienden wilde laten uitvoeren, ben ik op zoek gegaan naar een klusbedrijf. Na wat speurwerk op google, kwam ik uit bij Annelies. De site is duidelijk (leuk z0`n vrouwelijke klusser…) en Annelies reageerde adequaat op mijn vraag. Heerlijk dat iemand snel reageert, snel handelt en goed communiceert. Annelies komt haar afspraken na en levert (niet onbelangrijk) goed werk. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Clara

Annelies heeft een aantal klussen voor me opgeknapt en dat is me uitstekend bevallen. Ten eerste omdat ze haar zakelijke voorwaarden duidelijk en compleet op haar website heeft staan. Ze herhaalt de ter zake doende punten in haar offerte en later bij de factuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Haar vakmanschap blijkt uit de manier waarop ze advies geeft en de afgesproken dingen uitvoert: doelgericht en kordaat. Daarbij is ze een opgewekt, op en flexibel mens. Van harte aanbevolen.

Leo en Jenneke

Pluim

Zojuist onze vaste klusvrouw Annelies uitgezwaaid. Als we haar een cijfer moesten geven voor haar bekwaamheid, nette manier van werken, van-alle-markten-thuis-zijn, meedenken, haar optreden in het algemeen, dit alles vergeleken met onze ervaringen met collega’s van haar, dan vinden we het jammer dat een 10+ niet bestaat. Onder alle omstandigheden blijft ze vriendelijk.

Familie Pot

Na een behoorlijke daklekkage besloten we om bij Klusbedrijf Annelies een offerte aan te vragen om de schade binnenshuis, (op zolder), te verhelpen. Schade die bestond uit het verwijderen van het door het lekwater doorgezakte plafond, het afvoeren van het oude spul en het aanbrengen van een nieuw plafond met het nodige schilderwerk. Ze reageerde direct met een bezoek om de schade op te nemen en daarop volgend een prijs af te geven. Een neutrale prijs. Naar ons idee niet te hoog, maar ook weer niet zo laag dat je argwaan krijgt. En om maar direct onze mening te geven, we zijn blij dat we met Annelies in zee zijn gegaan. Ze werkt goed, snel, netjes (ze ruimt haar eigen rommel op), is precies, denkt mee en komt met frisse ideeën. De zolderklus was snel geklaard en we waren zo tevreden met het resultaat dat we haar aansluitend ook gevraagd hebben voor het plaatsen van een wandje en het witten van het keukenplafond. Annelies is een echte klusvrouw. Niets is haar te veel, ze is fysiek en mentaal sterk en heeft een prettig en optimistisch karakter. Voor ons had ze nog een pre. Ze heeft ervaring in het ouderenwerk en gezien onze leeftijd was dat mooi meegenomen.

Doreen

Werkzaamheden prima en netjes uitgevoerd in goed overleg. Zeker voor herhaling vatbaar bij eventuele volgende klus(en).

Ton

Ik wilde mijn badkamer en toilet voor niet al te veel geld een flinke opknapbeurt laten geven. Ik ben daarvoor even op internet gaan kijken en zag de site van Annelies. Een vrouw die een klusbedrijf runt, dat valt natuurlijk op. Werkzaamheden prima en netjes uitgevoerd in goed overleg. Zeker voor herhaling vatbaar bij eventuele volgende klus(en).

Al snel werd me duidelijk waarom zij als vrouw kan overleven in de toch door mannen gedomineerde kluswereld: Annelies verplaatst zich helemaal in jouw situatie, denkt mee en communiceert heel helder! In no time hebben we samen via WhatsApp de meest passende kastjes en kranen uitgezocht en de opdracht doorgesproken.

Inmiddels is het werk naar wens uitgevoerd en alles werd ook netjes achtergelaten.  Ik ben méér dan tevreden over het resultaat en over mijn keuze om haar de opdracht gegund te hebben. In de toekomst zal ik haar zeker weer vragen en ik kan dan ook iedereen deze vrolijke en goed communicerende vakvrouw van harte aanbevelen!

Claudia en Frank

Lekkende kranen in huis…een grote ergernis. Maar door Annelies vakkundig verholpen. Met prettig en goed advies over de nieuwe kranen en snelle montage. Heel blij met onze nieuwe kranen!

Wilma Heij en Rob de Bree

Een goed klussenbedrijf gevonden. Eindelijk!

Bij de Lampenier kregen wij zeer goede tips bij het zoeken naar een aparte lamp voor boven onze bank, waarbij we ook goed kunnen lezen. En zo kochten wij een hengellamp voor aan het plafond. Maar toen kwam het probleem dat ie nog opgehangen moest worden. Dat is een heel karwei voor ons…. dat blijkt wel uit het feit dat er al meerdere jaren een gloednieuwe plafondlamp voor de slaapkamer klaar ligt om opgehangen te worden. Wij zijn niet van die klusjesmensen….we doen liever ander werk. Dat was geen probleem voor de Lampenier. Ze zouden wel iemand op ons af sturen. Die zou de klus wel klaren.

En daar kwam Annelies voorrijden! Een vrolijke verschijning stapte kordaat uit. En zoals ze uitstapte zo deed zo ook haar werk! Doelgericht ging ze aan de slag. Binnen een mum van tijd hing de hengellamp. Ze had zelfs een eigen trap met allerlei handige vakjes bij zich en ze was van allerlei subliem gereedschap voorzien. Ze deed voorzichtig en liet geen troep achter! Na het ophangen van de hengellamp, wilde ze zeker ook wel de plafondlamp in de slaapkamer ophangen. Dat ging iets minder snel: ze moest op het grote bed klauteren en kon er toen net niet bij. Door allerlei creatieve oplossingen met tuinkussens konden we de afstand tussen Annelies en het plafond verkleinen. Annelies deinsde er niet voor terug! En zo slapen wij nu onder een romantisch lampje! Naast de ophangklussen zou Annelies ook nog een oude staande lamp van een dimmer voorzien. Ze had een handig dim-apparaatje voor ons meegenomen. En als een echte schooljuf kon ze uitleggen hoe de afstandsbediening van die dimmer werkte. En zo zitten wij nu ’s avonds gezellig samen in de sfeerverlichting, keurig aangelegd door Annelies.

Het is fijn om Annelies over de vloer te hebben. We onthouden haar telefoonnummer voor als we weer eens een klusje hebben. Ze is vrolijk en toch rustig. Heel gestaag werkt ze door en kletst de oren niet van je hoofd. Haar rustige en vriendelijke uitstraling geeft je het vertrouwen dat de klus wel goed geklaard zal worden.

Annelies staat in ons adresboekje!

Jan en Truus 

Talenten

Geen twee rechterhanden voor mij maar wel het verbinden van woorden met elkaar 😉 Een gedicht geschreven voor Klusbedrijf Annelies 06-36159784 nadat haar twee rechterhanden in korte tijd veel werk voor mij hebben verzet. Daar ben ik onwijs blij mee.

Wervelwind

Sprankelende ogen
een gulle lach
energiek
gedreven
vol passie

Handen die
weten wat ze
moeten doen

Het een na het ander
wordt verbeterd
krijgt een positieve
uitstraling

Met een goed gevoel
laat je me achter

Truuske
5.8.2015

Bonbonnerie Borrel;  Peter van der Molen

Voor het plaatsen van een RVS-wastafel in mijn productieruimte werd Annelies Klusbedrijf ingeschakeld. Niet omdat zij klant van mijn bedrijf is, maar vooral vanwege de positieve verhalen. Nieuwsgierig als ik was naar de recensies op de website gekeken en toen was er geen enkele twijfel meer. De klus ging naar ‘Annelies’. Bij het klussen kwamen wat verborgen gebreken tevoorschijn, zoals lekkage en dus een doorweekte gipswand, en zelfs dit werd snel verholpen door Annelies. De gestelde ‘klustijd’ werd prima gehaald en daardoor kon de productie – zoals gepland – weer tijdig hervat worden. Het geheel werd naar tevredenheid afgewerkt. De volgende to-do klussen worden inmiddels al weer genoteerd en die gaan zeker ook gegund worden aan ‘Annelies’.Juli 2015 Alice Boersma

Een klusmevrouw? Die vraag werd mij vaak gesteld als ik vertelde dat Annelies zou komen om allerlei klusjes voor mij te doen, die ik zelf ( niet ) meer kan. En waarom niet? Nou, we hebben het heel gezellig zelfs gehad en het werk is perfect afgemaakt. Meedenken, gericht naar een oplossing zoeken, ook dat is Annelies. Een klusvrouw, die zeker haar mannetje staat! Ze doet niet onder voor de mannen, mogelijk zelfs nog beter! Dus als u nou ook met die klus allang zit en het zelf niet lukt, vraag Annelies om te komen. Dan weet U zeker dat de klus goed geklaard wordt. Ikzelf heb al weer een andere klus, waar ik Annelies voor zal vragen in de komende tijd.

Nicoline

Het is een dame die van aanpakken weet. Mijn vader was zeer verbaasd hoe hard deze dame kon werken en hoe efficient ze was. Binnen de afgesproken uren had ze de vloerbedekking en lampen en gordijnrails verwijderd en in haar grote aanhangwagen afgevoerd. Hij heeft haar direct meer opdrachten gegeven, zoals kasten afbreken en afvoeren. Als dochter was ik zeer blij dat mijn pa en ma na de komst van het klusbedrijf opgelucht waren. Nicoline uit Rotterdam voor mijn ouders te Zwolle

Hanny van den Oever 

Annelies heeft prima werk geleverd. Ze kon op korte termijn en communiceerde helder over wat zij ging doen. De reparaties zijn vervolgens vakkundig gedaan. Daarnaast is Annelies een sympathieke, hulpvaardige vrouw!

Mevrouw Hector

Ze heeft ontzettend goed en netjes werk geleverd voor de volgende klus vraag ik haar zeker weer.

De heer en mevrouw van de

Na een heleboel gedoe met Brugman over de douchecabine, was klusbedrijf Annelies de redder in nood. Heb je ook klussen die blijven liggen? Ga naar klusbedrijf Annelies.Ze heeft ontzettend goed en netjes werk geleverd voor de volgende klus vraag ik haar zeker weer.

Mevr van Dijk 

Je krijgt een duidelijke en goede offerte, er wordt met je meegedacht en je krijgt goede adviezen. De verschillende klussen in huis zijn vlot en goed gedaan. Afspraak kon ook op korte termijn worden gemaakt, dat is ook erg fijn.

Mevr Hanekamp

Zeer klantvriendelijk. De klusvrouw heeft allerlei info ingewonnen om het probleem op te lossen en dat heeft ze naar tevredenheid en met deskundigheid gedaan. Afspraken werden nagekomen. Bij ons is ze een volgende keer zeker weer welkom en wij raden haar zeker aan.

Gerda de Wilde

Ze is geweldig…….zowel klussen en als mens!

Familie Nicolaij

Annelies heeft vandaag diverse apparatuur aangesloten. Dit werd vakkundig en met verstand van zaken gedaan. Alles werd goed getest, zodat na haar vertrek alle apparatuur naar behoren werkt (en wij ook snapten hoe!). In onze ogen was het een wirwar van verschillende kabels en instellingen, maar Annelies heeft ons uitstekend geholpen.We hadden al eerder zeer positieve ervaringen met de kluskwaliteit van Annelies, maar dus ook op het gebied van bekabelingen etc. kunnen we Annelies van harte aanbevelen.

Pauline van der Spuy

Wat een verhuizing! Gordijnrails ophangen, vaatwasser aansluiten, lampen ophangen, douchegordijnstang ophangen, televisieaansluiting en stopcontact verplaatsen. Wat kan ze niet? En zelfs toen ik gas rook bij mijn fornuis op kerstavond, schoot ze te hulp! Binnenkort ook bij mijn buurvrouw aan de slag. Niets is teveel werk en overal heeft ze een oplossing voor. Harde werker, wat een fantastisch persoon en klusjesbedrijf ben je!

Ferdinand

De opdracht is goed uitgevoerd, alles ziet er netjes uit! Zeer zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Mevr. Naeff

Wij zijn super tevreden over Klusbedrijf Annelies. Annelies is een topvrouw! Het werk is precies volgens afspraak en op tijd uitgevoerd dus wij raden iedereen aan om als ze een klus hebben Annelies te vragen. Men zal er geen spijt van krijgen.

Carolyn Smant-Ifill

Ik heb klusbedrijf Annelies voor de tweede keer ingehuurd voor wat klusjes. Ik was al vanaf de eerste klus al heel tevreden. Zij is flexibel, betrouwbaar en haar vakmanschap is goed. Als ik nog een klus heb, dan ga ik haar zeker weer bellen!!

Gert

Waar ik al geen tijd heb om zelf te klussen nu ook een wat late reactie ter referentie. Maar wil wel zeggen dat ik het waardeer dat de complete klus zonder problemen is opgelost zonder dat we ook maar elkaar persoonlijk konden ontmoeten. Ook na afloop was alles netjes aangesloten, getest en weer opgeruimd!

Mevr. Steinlechner

Prettige omgang via de app, handige tips gekregen van Annelies. Fijn dat ze snel langs kon komen.

Meneer Blanksma

Prettig in contact, steeds snel met reageren, kordaat.

Familie ten Veen

Annelies heeft bij ons een keukenkraan vervangen. Ze is zeer oprecht en meedenkend. Fijn in de omgang en werkt erg nauwkeurig. Kortom wij zijn tevreden en kunnen haar een ieder aanraden. Annelies misschien tot een andere klus.

Gabrielle van Luik

Mijn ervaring met Klusbedrijf Annelies is een hele positieve. Annelies dacht mee, was snel met de offerte, heeft alles keurig voorbereid en de klus bij ons in huis was snel geklaard. Zeer tevreden.

Familie Reuvekamp

Goede ervaring met klusbedrijf Annelies, nette werkster en altijd vrolijk, je kunt haar goed om je heen hebben. Haar eerste wc renovatie dus best wel spannend maar het eind resultaat is prachtig geworden! Erg tevreden over haar een echte aanrader!

Peter Start van Start onderhoud en interieur

Ik heb Annelies ervaren als een gedreven, betrouwbaar, maar vooral netjes
werkende klusser. Ik heb Annelies gevraagd mij te helpen op een redelijk grote schildersklus waar
in ik zelf in tijd nood kwam om de klus te klaren. Annelies heeft mij hier in meer als uitstekend geholpen.
Ze weet van aanpakken, en heeft ondanks dat ze zelf geen schilder is een goed inzicht in de werkzaamheden, waar in menig man zich nog een voorbeeld aan kan nemen. Daarnaast is ze ontzettend prettig in omgang. Kort om een aanrader voor iedereen.
Start onderhoud zit nu al weer te plannen waar hij Annelies weer kan gebruiken.

Vriendelijk dank voor je hulp, op naar de volgende klus.

Fam. Pieters Kwiers

Ook voor kleine klussen is Annelies bereid om te komen. Ze is prettig in de omgang en  alles werd keurig gedaan en netjes achtergelaten. Ook fijn dat ze meedenkt en naar duurzame oplossingen kijkt, niet meteen alles vervangen, maar alleen een onderdeel vervangen kan soms ook. Als wij weer eens een klus hebben, zullen wij haar zeker weer vragen.

Wilma Verhoeven

Op zoek naar een klusser die ook kleine klussen oppakt. Via via kom ik bij Annelies.
De klus besproken en ze geeft me nog tips i.v.m. het aanschaffen van een kraan. Top.
Ik kan zien dat ze een vakvrouw is. Ze werkt netjes, communiceert goed (ook belangrijk) en rekent alleen haar gewerkte uren.  Bij een volgende klus zal ik Annelies zeker inhuren.

Fam. Westrik

Wij zijn blij met Annelies!
Wij zijn erg tevreden met de klus die ze voor ons gedaan heeft. Hoort zegt het voort!
Gelukkig zijn er nog mensen die je willen helpen met klussen. Je moet ze zoeken met een lampje, maar ze zijn er. Annelies is zo’n mens. Sommigen werken alleen  voor het geld. Je hebt ook mensen die hun vak met plezier en liefde doen. Wij kennen Annelies nog niet zo lang, maar volgens mij doet ze het werk met veel plezier. Ook zijn  de kosten niet zo hoog. Ze levert goed werk af. Vraag maar eens een offerte aan. Ik denk dat je er geen spijt van krijgt. Nou zal ze niet alles kunnen, denk ik maar ze heeft een waslijst van wat ze wel kan. Enorm veel! Vraag haar het zelf maar eens.